Castellers d'Altafulla
Castellers d'Altafulla

NOTÍCIES

 

UN PILAR PER L'ELA · 21 JUNY 2017

Dimecres 21 de juny, es celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. 


Els Castellers d'Altafulla fem pinya i posem el nostre granet de sorra, i FEM UN GEST PER l’ELA donem suport als afectats/des i les seves famílies, i en reconeixement a entitats com ara la Fundació Miquel Valls!


#fesungestperlela  #festungestperlela2017  #fundaciomiquelvalls  #ela  #diamundialela

VERMUT XARXERO  a Ca l'Ixart  ·  Dissabte 10 de juny

Dissabte, 10 de juny, al nostre local ( a Ca l'Ixart) vam fer un vermut XARXERO, on el Dj Ethian Guerrero va punxar música electrònica i rumbera.

Que vol dir un vermut XARXERO??...

Es tracta d'un vermut solidari, amb el qual volem que tots vosaltres ens ajudeu, amb les vostres aportacions, a reforçar l'estructura i a comprar una nova xarxa.

Per que cal canviar la xarxa??...

Com sabeu el nostre pati d'assaig està a l'exterior, on hi toca el sol, plou, glaça... per tant la xarxa està patint dia a dia les inclemències del temps. A més a més, en ella hem fet múltiples proves, o sigui que és evident que està deteriorada!!...

Estem d'acord en que ja ha viscut molt la nostra xarxa... per tots aquests factors pensem que es mereix un canvi.

Imatges del vermut electrònic, de la mà d'Altafulla Bloc (10.06.2017)

La canalla visita l'Horta Cal Marxant

La canalla de la colla va viure un matí d'aventures a l'Horta Cal Marxant, a La Pobla de Montornès, van pujar a cavall, van donar de menjar als animals i van fer més activitats relacionades amb la natura... Van gaudir molt!

Campanya de donació de sang

Dissabte 13 de Maig, de 9'30h a 13h, vam viure una campanya de donació de sang a Ca l'Ixart (local dels Castellers d'Altafulla).

Va ser tot un èxit de participació, a continuació podeu veure algunes imatges de la jornada, gentilesa dels amics d'Altafulla Bloc.

 

Moltes gràcies a tots els que vàreu participar.

Castellers d'Altafulla

 

 

L'ALTRE, EL CONCURS DE CASTELLS del TAC12

Dimecres 10 de maig, al TAC 12 es va estrenar 'L’Altre, Concurs de Castells', el nou concurs del món casteller. De preguntes i respostes, i reportatges, tot amb l'objectiu de divulgar i dónar a conèixer l'esfera dels castells. Al primer programa, vam participar els Castellers d'Altafulla.

Concurs disseny de la samarreta de la Colla

El treball ha de ser dissenyat per plasmar en samarretes.

La temàtica del disseny ha d'estar relacionada d'alguna manera amb la colla.

El disseny haurà de contenir l’escut de la colla a la zona esquerra del pit.

El disseny s'haurà de realitzar en algun format compatible amb Adobe Photoshop, Adobe Illustrator o similars (aquells que puguin generar formats d'arxiu: PSD, AI, EPS).

El disseny no pot ser més gran de 25 per 30 cm.

La imatge original s'enviarà en JPG o PNG.

Per optar als premis s'haurà d'enviar el disseny final per correu electrònic a castellers@tinet.cat indicant en l'assumpte "Concurs de samarretes "

Data límit: 3 de maig del 2017.

Pilar a la fira de Sant Jordi d'Altafulla

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, 23 d'abril del 2017, hem fet un pilar de 4 a la Fira d'Altafulla. La nostra enxaneta, ha culminat el pilar amb el primer llibre del nostre casteller i cap de pinyes, Carlos Terrón (Terry), TÈCNICA MIXTA és un recull de poesia i va ser premi de poesia Vila de Martorell l'any 2016.

Carnaval 2017

Aquest any hem sigut el carnestoltes del Carnaval d'Altafulla, i vam gaudir disfressats de guiris. I pel carnaval ens ho vam passar d'allò més bé, disfressant-nos dels personatges de la pel·lícula el Mago d'Oz. 

 

Els Castellers d'Altafulla visitem el Centre d'Entitats d'Altafulla

Els Castellers d'Altafulla vam estar al centre d'entitas, d'Altafulla, on vam fer un taller de castells i la Pepi Miró ens va explicar un conte.

Contacte

Castellers d'Altafulla
Carrer de les Eres S/N 
43893 Altafulla. Tarragona

 

Horaris d'Assaig:

Dimarts de 19h a 20'30h

Divendres de 21h a 00h

 

Correu electrònic: castellers@tinet.cat

 

Castellers d'Altafulla a les xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CastellersAltafulla