Castellers d'Altafulla
Castellers d'Altafulla

NOTÍCIES

 

Homenatge als Fundadors de la Colla

Amb motiu del 45è Aniversari de la colla, aquest 2018 es preveu replet d'activitats.

Aquest dissabte, 17 de març, a les 18h a la Sala de plens de l'Ajuntament d'Altafulla vam gaudir de la presentació de les activitats del 45è Aniversari de la colla. I vam fer el primer acte d'aquest aniversari, com va ser  l'HOMENATGE ALS FUNDADORS DE LA COLLA. Un acte molt emotiu i ple d'anècdotes castelleres.

Fira dels Artesans d'Altafulla · 16, 17, 18 i 19 d'Agost

Els Castellers d'Altafulla vam participar a la Fira dels Artesans d'Altafulla, amb la paradeta dins la Fira, i amb la possibilitat de sopar al nostre pati d'assaig. Va ser tot un èxit, gràcies per col·laborar amb la colla!

Concert de Músics Castellers · 30 d'Agost a les 19'30h · a Ca l'Ixart

 

 

 

Seguim celebrant els 45 anys de la colla!!

Els nostres joves castellers, a part de pujar als castells, alguns d’ells també són grans músics, i toquen el violi, el piano, la guitarra o el cello. I dijous, 30 d’agost, els vam poder veure en concert, un goig per tots els sentits 
A les 19’30h al pati d’assaig del nostre local, a Ca l’Ixart. Acompanyats per altres músics, també castellers, i al piano la Hye Sun Lee, els Power Blues Trio i la música de la Maria Vidal.
Va ser tot un èxit! Gràcies per acompanyar-nos!

Vermut Rumberu a Ca l'Ixart · 09.09.2018

Diumenge, 9 de setembre, amb motiu de la Festa Major Petita d'Altafulla, al local d'assaig vam gaudir d'un vermut rumberu amb "Els Xatus".

Enfila't

La festa dels 45 anys dels Castellers d'Altafulla

A partir de les 21h, a la gespa de davant del castell d'Altafulla, vam gaudir de musica de la mà, Caipirinhas Rumberus i  Dj Bonk3rs, tot organitzat pels TOWNTOBE. Quina millor manera de celebrar els 45 anys de la colla!!

Actes de commemoració de l'U d'Octubre a Altafulla · 30.09.2018

Diumenge, 30 d'Octubre, vam participar als actes de commemoració a Altafulla de la jornada de l'U d'Octubre. Fent varis pilars a la vila d'Altafulla.

Polipoesia de la Gaianada · 06.09.2018

Dijous, 6 de setembre, al local de la colla vam gaudr d'una nova activitat emmarcada dins el 45è Aniversari de la colla. La Gaianada va fer un recital de poesia ben original i simpàtic.

Sortida a l'Aquopolis de La Pineda · 01.09.2018

Dissabte 1 de setembre, la canalla de la colla, els joves i resta de castellers/es, vam anar a passar el dia a l'Aquopolis de La Pineda. Vam gaudir de l'espectacle dels dofins, dels tobogans, etc.

Activitats per a la canalla i concert de gralles · 2 de juny · Era de Ca l'Ixart

Dissabte, 2 de juny, vam gaudir a Ca l'Ixart de tallers per la canalla i d'un concert de gralles, activitats emmarcades dins els actes de celebració del 45è Aniversari de la colla.

 

Assaig conjunt amb la Colla Castellera de Madrid · 19 Maig 2018

Dissabte 19 de Maig, a Ca l'Ixart, vam gaudir d'un assaig conjunt amb la Colla Castellera de Madrid.

Presentació del llibre "Pit i Amunt" del Benet Iñigo · 21.04.2018

Dissabte, 21 d'abril, es va presentar el llibre "Pit i amunt" de Benet Iñigo llibre casteller.

"El cap de societat de RAC1 i comentarista en les narracions de 'Castells RAC1' va publicar Pit a amunt! al juny adreçat al públic neòfit a través de disseccionar un 3d10fm. D'aquesta forma el llibre està orientat a tots aquells que després de conèixer aquesta tradició volen endinsar-s'hi una mica més i descobrir com funcionen els seus engranatges. Alhora, però, també és de gran interès pels mateixos castellers per tenir una visió global de la colla.
Iñigo, fundador i excap de colla dels Castellers del Poble Sec, aprofita cadascun dels pisos d'un tres emmanillats per explicar els conceptes de compromís, seguretat, preparació física, conciliació familiar... que conviuen en una colla castellera".

 

Pilar de dones. 8 de Març del 2018: Els Castellers d'Altafulla amb aquest Pilar de dones reivindiquem el gran paper de la dona al món casteller

Calçotada de la Colla: Dissabte, 3 de març, vam gaudir de la calçotada de la colla a Ca l'Ixart

Estrenant xarxa: Divendres 2 de març del 2018, 1er Assaig de la temporada 2018, i estrenant xarxa a Ca l'Ixart

Renovant Ca l'Ixart: 

Treballant per a la millora del local, reforcem i millorem l'estructura de la xarxa d'assaig, i posem una nova xarxa!!!

CARNAVAL · Febrer del 2018

Alguns castellers/es de la colla participem al Carnaval d'Altafulla, aquest any la temàtica ha estat MOULIN ROUGE, us deixem amb algunes fotos.

NIT DE CASTELLS · 27.01.2018

La Gemma Soldevilla, fotógrafa castellera i que tenim el privilegi que ens acompanyi a moltes places, novament ha estat premiada, a la Nit de Castells, aquest any amb una 4a posició, en la categoria professional de fotografia castellera, amb aquesta magnífica imatge de la nostra colla just abans de tancar la pinya.

Assistim a la Nit de Castells a Valls · 27.01.2018

Fem cagar el Tió de Ca l'Ixart ·  23.12.2017

Taller de castells a l' Institut d'Altafulla ·  22.12.2017

DIA DE LA COLLA · 25.11.2017

Vam fer tot el dia activitats: Matinades, esmorzar, joc d'apilar caixes, cercavila i el sopar de final de temporada, al qual es va triar el nou Sang de Búfal i la Sang de cadell del 2017.

Assamblea anual a Ca l'Ixart ·  17.12.2017

Vermut electrònic · Festa Major petita d'Altafulla · 10.09.2017

 

Fira d'Artesans d'Altafulla

Vam participar a la Fira d'Artesans d'Altafulla, el 17, 18, 19 i 20 d'Agost del 2017, el nostre pati d'assaig hi havia servei de sopars... tot un èxit!!

 

Presentació del llibre "Pit i amunt!" del Benet Iñigo

Dimecres, 19 de juliol, vam ser presents a l'Antiga Audiència de Tarragona. A la presentació del llibre del periodista Benet Iñigo, "Pit i Amunt!" el qual tracta del món dels castells, a través de testimonis relacionats amb aquest àmbit.

Els Castellers d'Altafulla vam assistir a la presentació, i es que la portagonista de la portada, l'enxaneta que apareix en forma de silueta, és una castellera de la nostra colla, la Mar Pérez Venteo. 

Vam aprofitar la presentació del llibre, per fotografiar-nos amb l'autor del llibre, el Benet Iñigo; al qual li desitgem molts èxits.

 

 

 Vídeo · Enfaixa't per a la Diada de les Cultures 2017 

TRIATHLÓ ALTAFULLA · 1 i 2 de juliol del 2017

Diumenge, 2 de juliol, hem estat col•laborant amb els ATLETES D'ALTAFULLA, com assistents a les transicions dels paratriatletes, a la Copa del Món de Triathlon que es celebra aquest cap de setmana a Altafulla.

 

Concurs Samarreta de la Colla

Divendres, 30 de juny, un cop finalitzat l'assaig vam conèixer el disseny de la nova samarreta, una creació de la nostra castellera Laura Blanch, us deixem unes fotos. 

En breu la lluïrem per les places!!

 

 

"PIT I AMUNT!"  del  BENET IÑIGO MARTÍ

 

Comptem amb un nou llibre sobre el món casteller "Pit i Amunt!" del Benet Iñigo Marti, i la portada d'aquesta publicació pels Castellers d'Altafulla és molt especial, és una foto pressa per l'Antoni Coll, i la protagonista és una castellera de la nostra colla, que llavors feia d'enxaneta i actualment fa de dossos, pel perfil segur que la reconeixeu Us deixem una breu ressenya del contingut del llibre, aquest sota la mirada de Benet Iñigo conté tant nocions tècniques com algun apunt històric i dades rellevants del món casteller, encara que l’eix central del llibre són les emocions que han viscut alguns castellers aportant el seu testimoni, responent què viuen i com ho viuen. Us recomanem la lectura!!

?

 

UN PILAR PER L'ELA · 21 JUNY 2017

Dimecres 21 de juny, es celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. 


Els Castellers d'Altafulla fem pinya i posem el nostre granet de sorra, i FEM UN GEST PER l’ELA donem suport als afectats/des i les seves famílies, i en reconeixement a entitats com ara la Fundació Miquel Valls!


#fesungestperlela  #festungestperlela2017  #fundaciomiquelvalls  #ela  #diamundialela

VERMUT XARXERO  a Ca l'Ixart  ·  Dissabte 10 de juny

Dissabte, 10 de juny, al nostre local ( a Ca l'Ixart) vam fer un vermut XARXERO, on el Dj Ethian Guerrero va punxar música electrònica i rumbera.

Que vol dir un vermut XARXERO??...

Es tracta d'un vermut solidari, amb el qual volem que tots vosaltres ens ajudeu, amb les vostres aportacions, a reforçar l'estructura i a comprar una nova xarxa.

Per que cal canviar la xarxa??...

Com sabeu el nostre pati d'assaig està a l'exterior, on hi toca el sol, plou, glaça... per tant la xarxa està patint dia a dia les inclemències del temps. A més a més, en ella hem fet múltiples proves, o sigui que és evident que està deteriorada!!...

Estem d'acord en que ja ha viscut molt la nostra xarxa... per tots aquests factors pensem que es mereix un canvi.

Imatges del vermut electrònic, de la mà d'Altafulla Bloc (10.06.2017)

La canalla visita l'Horta Cal Marxant

La canalla de la colla va viure un matí d'aventures a l'Horta Cal Marxant, a La Pobla de Montornès, van pujar a cavall, van donar de menjar als animals i van fer més activitats relacionades amb la natura... Van gaudir molt!

Campanya de donació de sang

Dissabte 13 de Maig, de 9'30h a 13h, vam viure una campanya de donació de sang a Ca l'Ixart (local dels Castellers d'Altafulla).

Va ser tot un èxit de participació, a continuació podeu veure algunes imatges de la jornada, gentilesa dels amics d'Altafulla Bloc.

 

Moltes gràcies a tots els que vàreu participar.

Castellers d'Altafulla

 

 

L'ALTRE, EL CONCURS DE CASTELLS del TAC12

Dimecres 10 de maig, al TAC 12 es va estrenar 'L’Altre, Concurs de Castells', el nou concurs del món casteller. De preguntes i respostes, i reportatges, tot amb l'objectiu de divulgar i dónar a conèixer l'esfera dels castells. Al primer programa, vam participar els Castellers d'Altafulla.

Concurs disseny de la samarreta de la Colla

El treball ha de ser dissenyat per plasmar en samarretes.

La temàtica del disseny ha d'estar relacionada d'alguna manera amb la colla.

El disseny haurà de contenir l’escut de la colla a la zona esquerra del pit.

El disseny s'haurà de realitzar en algun format compatible amb Adobe Photoshop, Adobe Illustrator o similars (aquells que puguin generar formats d'arxiu: PSD, AI, EPS).

El disseny no pot ser més gran de 25 per 30 cm.

La imatge original s'enviarà en JPG o PNG.

Per optar als premis s'haurà d'enviar el disseny final per correu electrònic a castellers@tinet.cat indicant en l'assumpte "Concurs de samarretes "

Data límit: 3 de maig del 2017.

Pilar a la fira de Sant Jordi d'Altafulla

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, 23 d'abril del 2017, hem fet un pilar de 4 a la Fira d'Altafulla. La nostra enxaneta, ha culminat el pilar amb el primer llibre del nostre casteller i cap de pinyes, Carlos Terrón (Terry), TÈCNICA MIXTA és un recull de poesia i va ser premi de poesia Vila de Martorell l'any 2016.

Carnaval 2017

Aquest any hem sigut el carnestoltes del Carnaval d'Altafulla, i vam gaudir disfressats de guiris. I pel carnaval ens ho vam passar d'allò més bé, disfressant-nos dels personatges de la pel·lícula el Mago d'Oz. 

 

Els Castellers d'Altafulla visitem el Centre d'Entitats d'Altafulla

Els Castellers d'Altafulla vam estar al centre d'entitas, d'Altafulla, on vam fer un taller de castells i la Pepi Miró ens va explicar un conte.

Contacte

Castellers d'Altafulla
Carrer de les Eres S/N 
43893 Altafulla. Tarragona

 

Horaris d'Assaig:

Dimarts de 19'30h a 21h

Divendres de 21h a 00h

 

Correu electrònic: castellers@tinet.cat

 

Castellers d'Altafulla a les xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CastellersAltafulla