Castellers d'Altafulla
Castellers d'Altafulla

Crònica de la diada d'Inici · 7 d'Abril del 2019

La pluja del passat divendres al vespre, a l'hora de l'assaig, no va ajudar a que preparèssim prèviament els castells que voliem portar diumenge a plaça, a la diada d’Inici de temporada a Altafulla. Estava clar, que la intenció era portar a plaça el 3de7.
Tot i que fem un balanç molt positiu de la diada de diumenge. Havent descarregat un 3de6 amb agulla, un 2de6, un 4de6, un pilar de 5, i per acabar, dos pilars de 4.

Una diada que va donar peu a rodar nous castellers i castelleres, i provar noves estructures. El bon ambient que es respira al pati d’assaig acabarà portant bones diades, al llarg del transcurs de la temporada que tenim per endavant.

En la Diada d’Inici de Temporada ens van acompanyar la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els del Cos del Bou van portar la clàssica de 7 a plaça, mentre que els de la camisa rosada van estrenar els castells de 8 a la Plaça del Pou, i un 9de7. Vam gaudir de bons castells, de dues grans colles que sempre ens asseguren bones jornades castelleres.

Els propers assajos són claus per preparar la Diada de Sant Jordi, del proper 28 d’abril, també a la Plaça del Pou, junt amb els Xiquets de Cambrils i els Nens del Vendrell. Us esperem al pati d'assaig!!

 

Salut i castells

Castellers d'Altafulla

Contacte

Castellers d'Altafulla
Carrer de les Eres S/N 
43893 Altafulla. Tarragona

 

Horaris d'Assaig:

Dimarts de 19'30h a 21h

Divendres de 21h a 00h

 

Correu electrònic: castellers@tinet.cat

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CastellersAltafulla