Castellers d'Altafulla
Castellers d'Altafulla

Prèvia Diada d'inici: Diumenge 7 d'Abril · A les 12'30h

COMENCEM!

Tot i que enguany ens hem estrenat ja a Tarragona, acompanyant a la Colla Jove el passat dissabte de forma atípicament matinera pel que fa al nostre calendari tradicional, amb el primer diumenge d'abril, arriba la Diada d'Inici!

Així doncs, la plaça del pou tornarà a vestir-se de gala per donar el tret de sortida a la temporada. El cartell, immillorable, amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, tot i l'absència això sí, d'uns Xicots de Vilafranca que malgrat tenir aquesta Diada marcada com a fixe en el seu calendari enguany han hagut d'atendre altres compromisos.

Tant la Vella com la Jove arriben havent fet ja algunes diades de rodatge i és per tant d'esperar que les dues colles estrenin les primeres construccions de 8 pisos aquest diumenge a Altafulla, si és que no ho fa ja el dia abans la Colla Jove a Tarragona.

Per la nostra part, la temporada ha començat amb il·lusions renovades, bona afluència de gent als assajos i amb força feina feta. La Diada del passat dissabte a Tarragona ens ha proporcionat una mica de rodatge ja i ens ha servit per agafar confiança. Tot això fa que la recent estrenada tècnica s'estigui plantejant portar un castell de 7 possiblement diumenge a plaça. Com sempre, i tot i que sembli un tòpic, la feina a l'assaig d'aquest divendres i l'afluència de camises per diumenge seran factors determinants.

Tenim per tant tots els ingredients necessaris per gaudir d'un gran diumenge de Castells, fem-ho junts! Us hi esperem a tot i totes!  #sumarescreixer

Castellers d’Altafulla

Crònica de la diada d'Inici · 7 d'Abril del 2019

La pluja del passat divendres al vespre, a l'hora de l'assaig, no va ajudar a que preparèssim prèviament els castells que voliem portar diumenge a plaça, a la diada d’Inici de temporada a Altafulla. Estava clar, que la intenció era portar a plaça el 3de7.
Tot i que fem un balanç molt positiu de la diada de diumenge. Havent descarregat un 3de6 amb agulla, un 2de6, un 4de6, un pilar de 5, i per acabar, dos pilars de 4.

Una diada que va donar peu a rodar nous castellers i castelleres, i provar noves estructures. El bon ambient que es respira al pati d’assaig acabarà portant bones diades, al llarg del transcurs de la temporada que tenim per endavant.

En la Diada d’Inici de Temporada ens van acompanyar la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els del Cos del Bou van portar la clàssica de 7 a plaça, mentre que els de la camisa rosada van estrenar els castells de 8 a la Plaça del Pou, i un 9de7. Vam gaudir de bons castells, de dues grans colles que sempre ens asseguren bones jornades castelleres.

Els propers assajos són claus per preparar la Diada de Sant Jordi, del proper 28 d’abril, també a la Plaça del Pou, junt amb els Xiquets de Cambrils i els Nens del Vendrell. Us esperem al pati d'assaig!!

 

Salut i castells

Castellers d'Altafulla

Contacte

Castellers d'Altafulla
Carrer de les Eres S/N 
43893 Altafulla. Tarragona

 

Horaris d'Assaig:

Dimarts de 19'30h a 21h

Divendres de 21h a 00h

 

Correu electrònic: castellers@tinet.cat

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CastellersAltafulla