Castellers d'Altafulla
Castellers d'Altafulla

DIADA DE PRIMAVERA A ALTAFULLA · 21 MAIG 2017

La Diada de Primavera a Altafulla es va començar a realitzar l’any 2009, i va sorgir degut a la necessitat d’augmentar el número de diades en el calendari de la Colla. Des d’aleshores es manté el format; segon o tercer diumenge de maig, plaça Marti Royo.

Es tracta d’una diada per donar continuïtat a la feina feta des de l’inici de temporada fins a les primeres cites estiuenques. La plaça, no és la “més castellera” d’Altafulla, però permet al públic assistent gaudir d’un migdia de diumenge fent el vermut al ritme de toc de castell.

El cartell d’aquesta edició estava format pels Nois de la Torre i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, a més de nosaltres els amfitrions.

Els Nois de la Torre són uns clàssics en aquesta Diada. Ells venien amb confiança després d’haver descarregat els dos castells bàsics de 7 en la seva darrera diada (“Memorial David Sánchez”). Així doncs han apostat per sortir de 3de7, un castell que s’ha mostrat sòlid en tot moment, en segona ronda han apostat per una ferma torre de 6 i han acabat la diada estrenant el 5de6. Tot i els canvis que han sofert darrerament en el lideratge tècnic de la Colla, els de la camisa blau-cel segueixen evidenciant que sempre són una Colla a tenir en compte.

Els Castellers de Sant Pere Sant Pau, demostrant el salt qualitatiu que ha fet la seva Colla aquests darrers anys, han realitzat castells de gamma alta de 7 amb una facilitat envejable. Enguany arribaven a Altafulla havent portat a plaça ja dues de les seves construccions estrelles; el pilar de 6 i el 2de7. Avui han realitzat un 5de7 de sortida per acompanyar-lo després amb el 3 i el 4 de 7 amb el pilar, totes 3 construccions realitzades de forma impecable.

Per la nostra part, hem continuat amb la bona línia en la que hem començat la temporada i hem pogut tornar a portar a la plaça Marti Royo els dos castells bàsics de 7, que feia des de l’any 2011 que no ho fèiem. El 3de7 de sortida ha sigut dels millors de la temporada, sòlid i ràpid. En segona ronda el 4de7 ha tornat a patir el fet de no tenir-lo perfectament quadrat, i tot i que s’ha anat desfigurant, l’hem pogut descarregar sense majors problemes. Per tancar rondes hem realitzat un 2de6 de postal.

Sumem així una nova diada que ens fa acumular bagatge per encarar en breu un inici d’estiu que ens pot portar grans dies de castells. Seguirem treballant i intentant créixer en camises per a que així sigui.

Castellers d’Altafulla  

 

Diada a la Fira de Primavera a Tremp

Diumenge 7 de Maig vam actuar a la Plaça de Capdevila de Tremp, amb motiu de la Fira de Primavera. 

Erem l'única colla de la diada, primer vam fer una cercavila pels carrers de Tremp on es concentrava la Fira, un cop vam finalitzar la cercavila, a la Plaça de Capdevila  vam iniciar la diada, i vam portar a plaça: Pilar de 4 d'inici, 3de6, 2de6, 3de6 amb agulla, 4de5 net i un pilar de 4 aixecat per sota. 
 
Vam gaudir molt de l'actuació, i de la gran acollida a plaça, i de totes les mans que es van sumar a ajudar-nos a les pinyes.
 
Quilos Amunt!!
 
Castellers d'Altafulla

Contacte

Castellers d'Altafulla
Carrer de les Eres S/N 
43893 Altafulla. Tarragona

 

Correu electrònic: castellers@tinet.cat

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CastellersAltafulla